Severina pokazala svojo postavo v kopalkah, njeni proporci so res sanjski: Dolge noge, ozek pas in bujno oprsje

Severina pokazala svojo postavo v kopalkah, njeni proporci so res sanjski: Dolge noge, ozek pas in bujno oprsje (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
17. 7. 2020

Nekatere ženske so res kot vino. Tako je vsaj ugotovil Severinin oboževalec, ko je zagledal njeno sliko.

Na njej je hrvaška zvezdnica v enodelnih temno zelenih kopalkah, v katerih njena popolna postava brez grama maščobe pride močno do izraza. Videti je zelo ženstveno, njen pas pa že dolgo ni bil tako ozek. Te kopalke so kot nalašč za dame, ki imajo obline na pravem mestu, tako kot jih ima Severina.

Očitno je, da uživa nekje na morju in se sprošča v družbi svojih najdražjih. Za njo je naporno leto, poleg boja za skrbništvo nad sinom je zaradi situacije s koronavirusom morala preložiti svoje koncerte in druge poslovne obveznosti, a kljub temu je polna duha in marsikomu v navdih, ko je treba prebroditi težke čase.

Zato ni nič čudnega, da jo oboževalci na vso moč podpirajo in ji to tudi izkažejo s številnimi pohvalami na družbenih omrežjih vedno, ko objavi kakšno lepo sliko, ki je prava paša za oči ter jih tako razveseli.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“As a woman I have no country. As a woman I want no country. As a woman, my country is the whole world.” #virginiawoolf #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Priporočamo