Severina povedala pravo resnico o poroki

Severina povedala pravo resnico o poroki (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
13. 2. 2019

Hrvaška glasbenica Severina Kojić je nedavno objavila čudovite fotografije svoje afriške poroke, zdaj pa je povedala, kako je do poroke sploh prišlo.

Severina se je s svojim sedanjim možem Igorjem Kojićem poročila kar trikrat. Prva poroka je bila v Istri, sledila je razkošna poroka v Beogradu, nedavno pa je Severina razkrila še fotografije z njune tretje poroke, ki sta jo imela na Zanzibarju. "Z Igorjem sva se šalila, da bi se poročila in nato je lastnica hotela prav zares organizirala slavje na plaži. Lepe Masajke so me prišle urediti in me peljale do ženina. Pomembno je, da se samo prepustite in uživate, ne splača se upirati," je za revijo Story povedala pevka.

Tako Severini kakor tudi Igorju je bila Afrika izjemno všeč, uživala sta na plaži, plavala z želvami, se potapljala in obiskala tudi lokalne šole in vrtce.

In medtem ko Severina uživa v zakonski sreči, se srbski mediji ukvarjajo s tem, kakšen je njen odnos s tastom Draganom Kojićem, predvsem pa jih zanima, zakaj ni prišla na njegov nedavni koncert. Severina je za revijo Story pojasnila, da je imela virozo, ki ji je preprečila prihod na koncert in obenem dodala, da se zaveda, kdo daje takšne informacije v javnost in da zaradi tega celotne zadeve ne želi kaj preveč komentirati.

Kakorkoli že, vse se zdi, da je v zakonu z Igorjem Kojićem srečnejša kot kdajkoli prej in da številne govorice ne morejo pokvariti njene sreče.