Severina povedala žalostno resnico o bitki za skrbništvo nad sinom

Severina povedala žalostno resnico o bitki za skrbništvo nad sinom (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
6. 6. 2019

Hrvaška pevka Severina Kojić je v intervjuju za hrvaško nacionalno televizijo spregovorila tudi o težki sodni bitki, ki jo že pet let bije z bivšim partnerjem Milanom Popovićem.

Severina Kojić je nedavno gostovala v oddaji U svom filmu, kjer je odkrito spregovorila o težki sodni bitki, ki jo bije z Milanom Popovičem, s katerim ima sina Aleksandra. Severina in Milan se vse od konca njunega razmerja ne uspeta dogovoriti o skrbništvu nad njunim sinom, vse pa se zdi, da se bitka še nekaj časa ne bo končala.

"To je zelo težko. Pet let mučenja in obiskovanja različnih institucij. V zadnjih letih nisem bila na televiziji in v časopisih, malo sem se umaknila iz medijev, ker sem se posvetila skrbi za otroka, a sem se na koncu vseeno odločila, da spregovorim. To so teme, o katerih se mora govoriti. Naš sistem ne deluje, njihove fraze, da institucije opravljajo svoje naloge niso resnične. Nimam zaupanja v sistem, kljub temu, da verjamem v pravno državo. Nekatere socialne službe so povsem zatajile, niso krivi bivši partnerji, krive so institucije, ki takšno početje dovoljujejo," je bila iskrena Severina, ki je tako razkrila, kako se drži v dolgi sodni bitki, ki jo bije z bivšim partnerjem Milanom Popovićem, s katerim nikakor ne uspe doseči dogovora.

Priporočamo