Severina pred koncertom v Ljubljani povsem spremenila svojo podobo

Severina pred koncertom v Ljubljani povsem spremenila svojo podobo (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
18. 12. 2019

Hrvaška glasbenica Severina je prava modna kameleonka, ki se rada poda na modne izlete in na enega takšnih se je podala tudi pred koncertom, ki ga bo imela v ljubljanskih Stožicah.

Severina Kojić je v svoji bogati glasbeni karieri naredila že veliko modnih izletov. V preteklosti so jo tako krasili kratki lasje, blond lasje, bujni kodri, bila je dolgolaska in kratkolaska. Tik pred koncertom v Ljubljani pa je presenetila z roza lasmi. Verjetno je takšne še nismo videli, ji pa intenziven roza odtenek vsekakor zelo lepo pristaja.

Seveda je pri Severini vedno vse v stilu in tako je svojo celotno modno kombinacijo uskladila s svojimi lasmi. Izbrala je čudovito roza obleko in dopolnila z roza čeveljci, ki so odlično odganjali to zimsko sivino. 

Vsekakor se zdi, da bo koncert v Ljubljani prav poseben, vsaj če gre soditi po njeni zadnji fotografiji, ki obeta zanimiv spektakel.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Still Walking 🚶🏻‍♀️ Ljubljana | Arena Stožice | 21.12. #themagictour #ljubljana #arenastozice #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on