Severina predstavila zaročenca

Vir: Story
24. 8. 2009

Severina je Sarajevčanom ‘predstavila’ zaročenca, s katerim se je sprehodila po glavni sprehajalni
ulici.

Dan, ko so v Sarajevu pričakovali, da se bo na promociji najnovejšega Givenchyjevega moškega parfuma Play pojavil pevec Justin Timberlake, ki ga seveda ni bilo na spregled, sta se po glavni sprehajalni ulici Sarajeva z roko v roki sprehodila Severina Vučković in njen zaročenec Slavko Šainović.

Vsekakor hrvaška pevka ni v Sarajevo prišla samo, da bi se sprehodila in Sarajevčanom pokazala zaročenca. Prav tako ni prišla le pozdravit svojih prijateljev, ki jih je pridobila med snemanjem filma Duhovi Sarajeva, v katerem je igrala glavno žensko vlogo, ne na 15. Sarajevo Film Festival, ki vsako leto privablja v mesto vse več tujcev.

Severina je bila povabljena, da s svojim nastopom poživi že tako pestro obdobje, ko je v Sarajevu mnogo filmskih predvajanj, premier in obfestivalskih do-godkov, med katere spadajo tudi različni koncerti.

Hrvaška pevka je nastopala v znanem sarajevskem klubu The Club, v katerem se je pred kratkim tudi streljalo. Za nastop naj bi ji odšteli kar 15 tisoč evrov. Očitno je zaljubljena Dalmatinka zelo priljubljena tudi v Sarajevu.

Suzana Golubov, foto: Jasmin Alibegović

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story