Severina presenetila s sliko, na kateri je povsem brez make-upa, a nadvse očarljiva: Take je dolgo nismo videli

Severina in njen soprog se bojda že zelo dolgo nista videla. (foto: Foto: Promocijsko Gradivo) Foto: Promocijsko Gradivo
22. 4. 2021

Hrvaška zvezdnica je pred kratkim dopolnila 49 let in ob tem oboževalce razveselila s čudovito fotografijo.

Ta je nastala že pred časom na Maldivih, kjer se je mudila na dopustu. Na sliki je Severina povsem sproščena, brez trohice make-upa in z lasmi, ki so se posušili na zraku. Nosi bele kratke hlače in široko srajco, a je tudi v tej športni kombinaciji nadvse lepa in postavna.

Taka objava za njo ni značilna, saj smo vajeni, da je na vsaki fotografiji kot iz škatlice: vedno je popolno urejena in našminkana. A s tokratno sliko je obeležila svoj osebni jubilej in še zapisala svoje želje ob 49. rojstnem dnevu.

"Draga moja 49-tka, pridi, da se malce pomeniva. Prosim te, naj te ne zavede moja otroška razigranost in ne pomisli, da me boš zlahka pretentala. Nekatere tvoje "zlobne" predhodnice so mi nesebično "darovale" veliko vsega, ne prav lepega, čemur nekateri pravijo "izkušnje". Prosim te, ne mahaj mi s svojimi številkami in zapomni si, da sem vsako tvojo "zlobno" predhodnico lepo pričakala in pospremila, tako kot bom tebe, če bo treba," je odločna Severina.

Dodala je še, da nikoli ni odnehala ter da ji nobeno leto ni vzelo upanja v dobro, čeprav so se, kot je zapisala, "nekatera, priznam, res trudila." Severini želimo vse najboljše tudi v našem uredništvu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Priporočamo