Severina presenetila z nenavadnim oblačilom in še bolj nevsakdanjimi čevlji, samo poglejte te petke!

Severina presenetila z nenavadnim oblačilom in še bolj nevsakdanjimi čevlji, samo poglejte te petke! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
17. 9. 2020

Nič čudnega ni, da hrvaška pevka velja za pravo ikono, ko gre za modni slog.

S svojim stajlingom premika meje, saj zase izbere take kose, ki postanejo del modnih trendov. Po svojem ljubljenem Splitu se je Severina sprehodila v svetlo modri obleki z vpadljivim cvetličnim potiskom. Spodnji del je nabran, v pasu pa je obleka stisnjena s pentljo.

A kar najbolj bode v oči, so njeni sandali z visokimi petami, ki so oblikovane kot metulj. To so opazili tudi njeni sledilci, ki so izrazili občudovanje in pevko spraševali, kje je nabavila te čeveljce. Hkrati so se strinjali, da je neverjetno lepa.

Čeprav ji v zadnjem času ni bilo postlano z rožicami (prebolela je koronavirus, z nekdanjim partnerjem vodi bitko za skrbništvo nad sinom), je Severina še vedno taka, kot je bila - skozi življenje hodi pokončno in ponosno, na govorice pa se ne ozira. Dobro ve, da je v življenju pomembno ostati zvest sebi, to pa je nekaj, kar tudi sama počne.

Priporočamo