Severina preživlja težke čase: "Sin, oprosti jim, saj ne vedo, kaj delajo."

Severina preživlja težke čase: "Sin, oprosti jim, saj ne vedo, kaj delajo." (foto: Promo foto) Promo foto
2. 12. 2019

To je hrvaška diva Severina napisala na svojem Instagram profilu po tem, ko je morala svojega sina predati bivšemu partnerju Milanu Popoviću, saj je tako odločilo sodišče.

"Sin, veš, to so samo neki papirji, ki jih je nekdo napisal. Obstajajo neke črke, ki jih je nekdo natipkal in besede, ki za naju ne veljajo. Ločili so naju fizično, a to je vse, kar so zmogli. Po sedmih letih in pol so mi zdaj dovolili, da te videvam 88 ur na mesec. Hej, to je le 88 ur. Lahko bi mi dovolili tudi manj, vse bi lahko in vse so naredili, da bi naju prizadeli. Toda veš, kaj midva lahko narediva v 88 urah? Čudeže. Dovolili so mi, da dvakrat mesečno lahko spim ob tebi in te uspavam ... Hej, ne morem si predstavljati, koliko bi se lahko pogovarjala v teh dveh večerih. Vse druge večere si te bo mama predstavljala ...," je med drugim zapisala očitno prizadeta hrvaška zvezdnica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Znaš sine, to su samo neki papiri koje je netko ispisao i postoje neka slova koja je netko natipkao u riječi, koja ne vrijede za nas dvoje. Oduzeli su nas jedno od drugog fizički, ali to je sve što su mogli. Nakon 7 ipo godina sada su mi dali da te viđam 88 sati mjesečno. Hej, pa to je ipak 88 sati. Mogli su i manje, sve su mogli i sve su napravili da nas povrijede. Ali, znaš šta sve mi možemo, ti i ja s 88 sati? Možemo čuda. Dali su mi da dvaput mjesečno mogu prespavati s tobom i uspavati te.... Hej, koliko se mi možemo ispričati za te dvije večeri, oni ne mogu ni zamisliti. Sve druge večeri mama će te zamišljati. Jer ti se pretvaraš u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u tebe. Mogu mi te neki strani ljudi zabraniti, ali mi ne mogu zabraniti da te volim, da mislim na tebe svaku sekundu. Ovo je, sine, samo ružan san i mama obećava da ćemo se brzo probuditi. Opet ćemo se mi uspavljivat svaku večer, a o tome će odlučiti “gospodin vrijeme”. Dotad, mama je uvijek uz tebe i ovo će brzo proći, sine. Oprosti što ti nisam stigla ni objasniti šta se jučer dogodilo, imali smo puno važnijih stvari... Gledali smo “Toy story 4”, pa smo pekli palačinke, pa smo se igrali zoološkog... Nije bilo vremena za tugu, ni za objašnjenje... Morala sam te odvesti... Išli smo sa osmijehom. Te čudne riječi koje postoje samo na papiru, ali ne i u stvarnosti, napisala je jedna teta koja ne zna tko smo mi i koja se igra s nama... Teta je na višem nivou igrice. Uvela je nova pravila u igricu zvanu “hrvatsko pravosuđe”. Mi samo nismo ovo ni slutili, nismo znali pravila. To su njena pravila, njihova, ne naša. Samo ti meni budi dobro i sve će biti dobro. Mama je dobro, Robine moj, tvoj Batman te čeka. I Oprosti im sine, jer stvarno ne znaju šta čine....

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Spomnimo: v pravnem sporu glede skrbništva nad sinom je Severina minuli četrtek izgubila spor z Milanom Popovićem. Sodnica je sprejela začasni sklep in odločila, da bo otrok živel z očetom ter da bo on samostojno skrbel za zdravje in izobraževanje otroka. Severina ga bo lahko videvala dvakrat tedensko po pet ur in vsak drugi vikend, če se z bivšim partnerjem ne dogovorita drugače.

Severina je bila ob tej novici izjemno potrta. Sosedje, ki so jo srečali, so jo skušali potolažiti, a ona je v joku hodila po ulici. Ko se je izvedelo za odločitev sodnice, so prevko podprle številne znane osebe.

Med Milanom in Severino je bilo prelite veliko hude krvi, zaradi tega pa je trpel njun otrok. Sodnica, ki je primer prevzela lani, je svojo odločitev podrobno obrazložila. Ker pa taki postopki potekajo za zaprtimi vrati, javnosti niso povsem znani razlogi, zakaj je sprejela tako odločitev. Hrvaški mediji so neuradno izvedeli, da je imel ključno besedo pristojni Center za socialno delo, ki pa je ocenil, da je oče v tem trenutku tisti starš, ki je svoj urnik in obveznosti povsem prilagodil skrbi za otroka ter da prepoznava njegove potrebe. Zgodba se bo še zagotovo nadaljevala, a trenutno je najpomembneje, da je za otroka kar se da dobro poskrbljeno.

Priporočamo