Severina pri Igorjevih starših naredila pravi kaos in jo nato popihala v Zagreb, imela je nemogoče zahteve

7. 5. 2020

Severina Kojić je začetne tedne karantene preživela v Beogradu, kjer je živela z družino svojega moža Igorja Kojića. Zdaj pa naj bi se ta družinska pravljica počasi zaključila. 

Hrvaška glasbenica Severina Kojić trenutno preživlja težke čase. Splitska pevka je od začetka koronavirusa živela v Beogradu, kjer je bila v samoizolaciji z družino svojega moža Igorja Kojića.

A po pisanju srbskega Skandala je te pravljice zdaj konec, saj naj bi imela Severina pred odhodom iz Srbije s Kojićevimi hud spor, obnašala pa naj bi se tako zelo nemogoče, da je bilo vsem dovolj njenih zahtev in nenehnega negativizma.

Hrvaška pevka bije težko bitko z bivšim partnerjem Milanom Popovićem za skrbništvo nad sinom Aleksandrom in vse se zdi, da ji je celotna situacija prišla do živega. "Ti samo jamraš, kaj ti sploh želiš, ti imaš vse, nič ti ne manjka, situacija s sinom se bo rešila, mi smo ti vedno stali ob strani," naj bi ji dejal njen tast Dragan Kojić, ki je imel vseh njenih dram že pošteno dovolj.

Pevka je zdaj že nekaj časa v Zagrebu, kjer pa naj ne bi bilo njenega moža Igorja Kojića, ki naj bi ostal s starši v Beogradu, prav tako pa naj bi pevka sama praznovala tudi svoj rojstni dan, ki ga je imela v preteklih dneh.

Priporočamo