Severina prisega na slovenske smuči

Severina (foto: revija Nova) revija Nova
Vir: Nova
22. 1. 2014

Največja hrvaška estradnica, pevska diva Severina Vučković, ki obožuje raznovrstne izzive in aktiven način življenja, je pred dnevi uživala na avstrijskem smučišču v Nassfeldu. In kot smo se lahko prepričali sami, estradnica prisega na slovenske smuči, ki jih je tokrat ponosno razkazovala.

Po spletu so seveda takoj zaokrožile pevkine fotografije in videoposnetek s smučišča, kjer Severina nasmejana pozira s smučmi, dobro vidno pa je, da so smuči Elanove, in to z njenim podpisom. Informacijo smo preverili pri uspešnem slovenskem podjetju v Begunjah na Gorenjskem, kjer so nam zaupali, kakšne smuči pravzaprav so.

"Ne boste verjeli, ampak smuči, s katerimi je na smučišču v Nassfeldu uživala Severina, so stare že kar nekaj let. So iz prve kolekcije, narejene posebej za ženske, in sicer iz leta 2005. Takrat so bile 'custume made', torej narejene po meri, posebej za Severino. Pri Elanu smo ji kot darilo dali delati smuči, nato pa smo dodali v grafiko še njen podpis. Tega načeloma ne delamo več, tako da je pevka ena od redkih, ki ima tovrstne smuči, ki jih je takrat dobila v dar," nam je zaupala Melanija Šober, produktni in ustvarjalni vodja Elanovih smuči za ženske.

In glede na to, da so Severinine smuči stare že skoraj devet let, to samo potrjuje kakovost smuči, da lahko brezskrbno smuča po zasneženih strminah.

Priporočamo