Severina razkrila zgodbo o enem od njenih hitov: Nastal je po veliki tragediji

Severina razkrila zgodbo o enem od njenih hitov: Nastal je po veliki tragediji (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
3. 11. 2019

Hrvaška zvezdnica Severina je razkrila zgodbo o njeni pesmi z naslovom Prijateljice in to, komu jo je posvetila.

Pevka je doslej neznane podrobnosti o njenem velikem hitu razkrila med gostovanjem v televizijskem šovu v Srbiji. Gre za pesem Prijateljice, ki je tudi pri nas zelo dobro znana. Napisala jo je Severina, posvečena pa je njeni prijateljici, ki je umrla, in bi se morala imenovati prav po njej. A pevka si je premislila.

"Pesem je nastala leta 1997, napisana pa je po resnični zgodbi. Posvetila sem jo svoji najboljši prijateljici, ki je žal umrla. Naslov pesmi bi moral biti drugačen. Moja prijateljica je bila Marica, naslov bi se moral glasiti Marice, moja prijateljice. Tega pa nisem naredila zarad njenih staršev. Imela je čudovite, zelene oči. Včasih bi naju zamenjali, a meni je to res godilo, saj je bila Marica čudovita," pravi hrvaška diva.

Sicer pa Severina začenja turnejo, v okviru katere bo nastopila tudi v Ljubljani, in sicer 21. decembra. Verjetno bo na seznamu pesmi, ki jih bo odpela, tudi pesem Prijateljice.

Priporočamo