Severina: Razočaranje na celi črti

2. 9. 2013
Deli

Sprva je kazalo na zelo romantično ljubezensko zgodbo. Ljubezen priljubljene pevke in nesramno bogatega poslovneža, ki se je zgodila na prvi pogled. Zaradi nje sta zavrgla prejšnje življenje, dobila otroka in ... no, in se na koncu razšla.

Hrvaška pevka Severina in srbski poslovnež z bakrom, zaradi česar mu pravijo tudi kralj bakra, sta res pisala zgodbo, ki je kazala na srečen konec. Severina je zagotavljala, da je našla moškega svojega življenja.

Zaradi Milana je zapustila takratnega fanta, s katerim sta celo kupovala že stanovanje na Reki. Njuna ljubezen je doživela višek, ko sta dobila sina Aleksandra. A kmalu so se začele pojavljati govorice, da med njima ni vse tako, kot mora biti.

Pevka in njen izvoljenec naj bi se prvič razšla že lani oktobra, a sta se pozneje pobotala in se dogovorila, da bosta poskušala rešiti zvezo. Takrat je Severina dejala, da sta si značajsko zelo različna, a da to ne pomeni, da bi bila njuna ljubezen zaradi tega kakorkoli pod vprašajem.

Očitno je vseskozi govorila le prazne besede ali pa je vse del premišljenega marketinga ali pa kaj tretjega, česar ne bomo nikoli izvedeli.

Potem so se govorice o vnovičnem razhodu začele pojavljati prejšnji mesec, ko so Milana opazili na dopustu brez Severine in njunega 17-mesečnega sina Aleksandra. Pevka tega takrat ni želela komentirati, potem pa so v hrvaških medijih objavili novico, da sta končala triletno zvezo.

To je potrdil tudi Severinin menedžer, ki je dejal, da sta razmerje končala sporazumno. Koliko je res sporazumno, sicer ne vemo - glede na to, da se zdaj z Milanom prepirata glede skrbništva.

"Po mojem je nastal nesporazum in Severino je nekdo nagovoril, da zahteva popolno skrbništvo nad Aleksandrom. V to sam ne bi nikoli privolil. Ker pa Severina ni želela odstopiti od zahteve, sem pač vse predal institucijam, ki nastopijo v takih primerih. Če bo želela na sodišče, bova pač šla na sodišče," pravi Milan in dodaja, da s pevko nima nobenih stikov.

"Prej sem jo klical, ji pošiljal sporočila in želel videti otroka. Iz njenih odgovorov pa je bilo jasno, da ji nekdo daje navodila ..."

Severina naj bi tudi zahtevala, da Milan otroka vidi le na njenem domu, da se mora napovedati 48 ur prej in da mora otrok prespati pri njej.

"Do takrat je bilo povsem normalno, da je šel Aleksander z menoj v Beograd ..."

Očitno je, da je med nekdanjima ljubimcema res zelo napeto in da tega niti otrok ne more zgladiti oziroma se vse zapleta zaradi njega. Kot da ne bi nihče razmišljal o tem, kaj je najboljše za malčka.

Očitno je vse drugače, ko si bogat in si lahko privoščiš povsem drugačno življenje kot navadni smrtniki. Še dobro, da je otrok tako majhen, da ne more brati vsega, kar piše po časopisih, in poslušati govoric, ki se širijo po kuloarjih.

Severina naj bi tudi shranila sporočilo, v katerem ji je Milan napisal, naj se v dveh dneh s sinom izseli iz njegove hiše in da upa, da ju ne bo več tam, ko se vrne domov. To sporočilo, ki ga je pustil kar na mizi, je eden izmed dokazov, ki ga bo Severina zagotovo uporabila na sodišču, če bosta prišla do tam zaradi boja za skrbništvo.

Kako nenavadno, da se zdaj za vse, kar je nekoč pisalo o paru, zdi, da je izmišljeno. Tudi zaroka.

"To, da sem zaročen s Severino, sem izvedel iz časopisov. Nikoli je nisem zaprosil za roko niti ji nisem kupil zaročnega prstana," pravi Milan.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem