Severina s 100 milijoni ogledov

Severina s 100 milijoni ogledov (foto: Jelena Balić) Jelena Balić
Vir: Lady
12. 10. 2017

Severina je svoje oboževalce, med njimi jih je več kot milijon in pol le na družabnih omrežjih, navdušila s fotografijami, ki napovedujejo izid petega singla z naslovom Hazarder.

"Pesem je nastala pred dvema letoma in takoj mi je bila všeč. Potem ko je Leon odpel svoje dele dueta in ko smo že posneli videospot, je skladba dobila svoj pravi smisel. Zahvaljujem se vsem, ki so sodelovali v spotu, in obljubljam, da bo z naslednjim videospotom izšel tudi album, ki je odličen in je pravi naslednik albuma Dobrodošao u klub," je izjavila Severina. Zadovoljstva nad pesmijo pa ni skrival niti Leon: "Sodelovati s Severino mi je bilo v veliko čast. S tem duetom so se moje sanje začele uresničevati, upam, da sem s svojim sodelovanjem doprinesel k temu velikemu glasbenemu projektu."

Pesem z modernim zvokom je Severina posnela skupaj s kolegom Leonom, spremlja pa jo videospot vrhunske produkcije, ki prikazuje Severino v njeni najboljši podobi do zdaj. Stajlingi so skrbno načrtovani, Severina je nosila obleke modnih gigantov Balenciaga, Comme des Garçons, Dolce & Gabbana ter obleko hrvaške modne oblikovalke Aleksandre Dojčinović. Pod glasbo in tekst sta se podpisala Filip Miletić in Miloš Roganović, videospot pa je režiral Lazar Bogdanović.

A. P. K.