Severina s fantastično oblekico in bujnim dekoltejem dvigovala obrvi (in pritisk)

Severina s fantastično oblekico in bujnim dekoltejem dvigovala obrvi (in pritisk) (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
21. 7. 2020

Tudi ko ni v glamuroznih oblekah, Severina obrača glave.

Tudi tokrat jih je, ko se je za kosilo s prijateljico odločila za navadno, a lepo poletno oblekico z naramnicami in pikastim vzorcem. Obleko preprostega kroja krasi globok dekolte, ki Severini še kako lepo pristoji, saj se zdi, da blago komajda obvladuje njeno bujno oprsje.

Zato ni nič čudnega, da je marsikateri oboževalec zavzdihnil ob tem prizoru in mu je postalo kar malce vroče, saj je taka tudi hrvaška zvezdnica - vroča. Severina je preprosto obleko popestrila z zanimivim izborom nakita - črno "choker" ogrlico in z več zapestnicami, nosila pa je tudi veliko, črno športno uro. Njena frizura je poletno sproščena, obraz pa ji krasijo sončna očala z belim okvirjem, ki so barvno usklajena z obleko.

Kljub temu, da so za njo hudi časi zaradi pravnega spora glede skrbništva nad njenim sinom, se Severini na obrazu to niti malo ne pozna. Še vedno ostaja živahna, polna duha in sproščena, zna pa tudi uživati v prostih trenutkih, kar rada pokaže - tako kot je tokrat.

Priporočamo