Severina s poletno pričesko, ki ji izjemno pristoji: Bi se zanjo odločili tudi vi?

Severina s poletno pričesko, ki ji izjemno pristoji: Bi se zanjo odločili tudi vi? (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
26. 6. 2020

Hrvaška zvezdnica Severina slovi kot ženska, ki pomaga soustvarjati modne trende.

Tako je vedno korak pred drugimi, ko gre za modni videz, in tudi tokrat nas ni razočarala. Dobro se zaveda, da so pred nami vroči dnevi, ko je ohranjanje svežega videza pravi izziv. Pogosto pa pozabimo, da si pri tem lahko še kako pomagamo.

Severina je tokrat pokazala, da so njeni dolgi lasje lahko kaj hitro ukročeni s pomočjo rute s trendovskim vzorcem. Vsaka dolgolaska pa dobro ve, da se poleti preprosto počuti boljše, če ji ni zaradi las nenehno vroče. Tudi priljubljena pevka ni nobena izjema.

Severina je svoj videz dopolnila še z nenavadnimi, velikimi uhani in sončnimi očali, ki skrivajo njen pogled in hkrati ščitijo oči pred bleščečim soncem. Ni kaj, v tem primeru se res gre zgledovati po njej.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gucci za po kući 🕶 @optikaanda ima najbolji izbor cvika, ae. . 📸 @dusannpetrovic, želimo ti svi što brži oporavak 🦠 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Priporočamo