Severina s to fotografijo utišala govorice, da je v slabih odnosih z moževo družino

Severina s to fotografijo utišala govorice, da je v slabih odnosih z moževo družino (foto: osebni arhiv, Primož Predalič) osebni arhiv, Primož Predalič
8. 10. 2018

Hrvaška pevka Severina Kojić je zadnje tedne vseskozi tema rumenih medijev, zdaj pa je uspela utišati govorice, da je že nekaj časa v slabih odnosih z družino svojega soproga Igorja Kojića.

Severina Kojić je v zadnjih tednih ves čas tarča rumenih medijev. Najprej je konec avgusta izbruhnil škandal z golimi fotografijami in ko se prah še ni dobro polegel, je pretekli teden znova udarilo kot strela z jasnega, ko so se srbski mediji dokopali do novih žgečkljivih fotografij hrvaške zvezdnice.

To pa še ni vse. Hrvaški mediji so se nedavno razpisali, da naj bi bila Severina že nekaj časa v slabih odnosih s taščo in tastom. Dragan Kojić naj bi ji tako zameril, ker se le redko pojavi v Beogradu, pojavila pa naj se ne bi niti na enem od družinskih slavij, kar naj bi ji še posebej zameril. A zdi se, da je šlo znova le za medijska natolcevanja, saj je Severina kot vse kaže v odličnih odnosih z družino svojega soproga Igorja Kojića.

Pretekli vikend je tako preživela v Beogradu, kjer so slavili tastov rojstni dan. "Tast moj, srečen rojstni dan, rada te imam do neba in nazaj in okoli in levo in desno, najbolj pa imam rada tvoje srce. Želim ti vse najlepše na svetu in hvala ti, ker si mi kot oče, Aleksandru pa kot dedek, ki ga obožuje. To je zagotovo magija, Kebo," je čustveno zapisala na svojem Instagram profilu.

Vse kaže, da je vse v najlepšem redu in da se Severina izvrstno razume z družino Kojić.

Priporočamo