Severina s to potezo zaprla usta vsem, še enkrat je pokazala, da se odlično znajde v vsaki zagati

Severina s to potezo zaprla usta vsem, še enkrat je pokazala, da se odlično znajde v vsaki zagati (foto: Instagram/Severina) Instagram/Severina
18. 5. 2023

Hrvaška zvezdnica res ni od muh. V življenju je preživela in doživela že marsikaj, tudi veliko grdih stvari, a se je vedno znova postavila na noge. Tudi zato jo številni zelo spoštujejo.

O hrvaški pevki Severini je bilo prelitega že veliko črnila - mediji budno spremljajo vse, kar se dogaja v njenem življenju, saj je zelo priljubljena po državah nekdanje skupne države. Njena zasebnost je pod povečevalnim steklom, zato sama pazi na vsak svoj korak in v svojo bližino spusti samo tiste ljudi, ki so ob njej že vrsto let.

Preberite še: Mamica treh otrok in znana Slovenka že dolgo ni bila videti tako hudoo seksi, dodobra je razburkala domišljijo!

Doslej je doživela že veliko življenjskih udarcev, med drugimi razhod s partnerjem, s katerim ima otroka (in sodno bitko z njim), nato pa še ločitev od soproga Igora Kojića. Zdaj je to že vse za njo in se posveča svoji karieri ter vzgoji svojega edinca Aleksandra. Veliko nastopa in oboževalci se vedno množično odzovejo in zvesto obiskujejo njene koncerte, saj vedno priredi pravi spektakel. Poskrbi za to, da na odru teče vse kot po maslu in da se nič ne zalomi med njenimi energičnimi nastopi.

Morda vas zanima: U-huuu! Tako razgaljene Mance Špik resnično nismo vajeni, pokazala je precej gole kože (je sploh nosila spodnjice?)

No, pred časom pa je na odru doživela nezgodo in se je spotaknila, medtem ko je pela in plesala. Pristala je na zadnjici in na presenečenje vseh mirno nadaljevala z nastopom. Posnetek z nastopa je objavila na svojem Instagram profilu, ta pa je hitro zaokrožil po spletu. "Imela sem koreografijo, da bi se vrgla v občinstvo, a koreografija se je zgodila malce prej ... Pravzaprav se tako vedem vsakič, ko si hočem malce spočiti na odru," je zapisala v humornem stilu.

Še enkrat je pokazala in dokazala, da jo res le malo stvari vrže iz tira in da se je ob vsakem padcu treba pobrati. Tudi zato uživa tako veliko spoštovanje med ljudmi. Marsikdo med nami ve, da je življenje nepredvidljivo - tudi Severina. Pomembno je, da samo nadaljujemo z dvignjeno glavo, tako kot to počne ona. Bravo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

  • Vabimo vas, da si ogledate še spodnji podcast:

Alen Kobilica in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o starševstvu, o tem, kje 38-letni človek, ki je ravno oslepel, išče navdih in kako težko se je bilo soočiti z oslepitvijo. Oba sta triatlonca, zato je velik del pogovora tekel tudi o športu ter kako je z njim lažje premagovati ovire. Alen Kobilica pa je spregovoril tudi o tem, kje je dobil moč, da je ob padcih prebrodil krizo. Priznal je, da verjame, da bo nekoč spet videl.