Severina še izvablja vzdihe, tokrat v čudoviti beli obleki, v kateri je videti kot vila

Severina še izvablja vzdihe, tokrat v čudoviti beli obleki, v kateri je videti kot vila (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
10. 6. 2021

Lepa pevka se očitno res (spet) mudi na Maldivih.

Severina je to otočje obiskala že večkrat, a takrat, ko je pri nas zima. Zdaj pa je očitno, da je spet odpotovala v tople kraje, takoj, ko je to bilo mogoče. Zaradi pandemije koronavirusa so bila potovanja otežena, a zdaj so se razmere le umirile, sama pa se je že pred časom cepila.

Kot smo pri hrvaški zvezdnici že vajeni, rada objavi kakšne lepe utrinke iz svojega življenja. Na Instagramu se tako oglaša tudi z dopusta in svoje oboževalce razveseli s čudovitimi prizori. Tokrat se je kar niso mogli nagledati, saj se je pred objektiv postavila v izjemno zanimivi snežno beli obleki in se v njej sprehodila po mostičku med lesenimi kolibami nad sinje modrim morjem.

Obleka je zelo elegantna, primerna za večerne priložnosti. Krasi jo širok, bel pas, na hrbtu pa ima razporek, Severini pa pristoji kot ulita. Sicer pa je pevka precej skrivnostna glede tega, s kom preživlja dopust. V javnosti je že dlje časa ni bilo videti z njenim soprogom Igorjem Kojićem, tako da se je že na veliko ugibalo, ali sta še sploh skupaj. Onadva medijskih zapisov nista komentirala in sta se zavila v molk. No, do tega imata vso pravico. Prej ali slej se bo izvedelo, kako in kaj je z njima, saj čas vedno poda vse odgovore.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Priporočamo