Severina se je dvakrat pojavila v isti obleki, modni kritiki ogorčeni

Severina se je dvakrat pojavila v isti obleki, modni kritiki ogorčeni (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
27. 2. 2019

Hrvaška pevka Severina je na premieri filma Posljednji Srbin u Hrvatskoj prekršila pravilo, ki v modnem svetu velja za zlato pravilo številka ena.

Severina Kojić velja za pravo modno ikono, ki le redko zgreši s svojimi modnimi kombinacijami. A, ko se je nedavno pojavila na premieri filma Posljednji Srbin u Hrvatskoj, v katerem ima manjšo vlogo, je nekoliko razočarala modne kritike.

Lepa pevka se je na filmski premieri pojavila v obleki, ki jo je nosila že na Silvestrski večer, ko je bila z možem Igorjem Kojićem in sinom Aleksandrom na Maldivih. Na Instagramu se je takrat pohvalila s čudovito roza obleko modne oblikovalke Alessandre Rich, v tej isti obleki pa je prišla tudi na omenjeno premiero.

Modni kritiki so si bili edini, da je Severina prekršila pomembno modno pravilo, saj se slavne osebe v isti obleki lahko pojavijo zgolj enkrat, nato pa obleka "počiva" v omari in čaka na kakšne bolje zasebne priložnosti. Vse kaže, da se Severina ne ozira kaj preveč na takšna pravila in prav je tako, saj ji obleka tako lepo pristoji, da bi bil pravi greh, da bi jo nosila zgolj enkrat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goodbye 2018 🎉🎉 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Priporočamo