Severina se je odločila za nenavadno modno kombinacijo, ki je na njej videti odlično!

Severina se je odločila za nenavadno modno kombinacijo, ki je na njej videti odlično! (foto: Promocijski material) Promocijski material
1. 12. 2020

Sprehodila se je po mestnih ulicah in pri tem je bila videti izredno seksi.

Prizor, ki je nastal, je hrvaška zvezdnica delila na svojem Instagram profilu, njeni oboževalci pa so bili navdušeni nad modnim kosom, ki ga je izbrala. Gre za nekakšen srajčni plašč, ki se lahko nosi kot samostojni kos ali pa v kombinaciji s hlačami in krilom.  Severina se je odločila, da ga bo nosila kot obleko, pri tem pa ni "pozabila" pokazati svoje seksi noge, ki kuka skozi razporek.

Zraven je obula elegantne sandale z visokimi petami v svetlo modri barvi, kakršne je tudi njena torbica. Še ena podrobnost nam je padla v oči: tudi njena sončna očala imajo svetlo moder okvir, tako da je barvno povsem usklajena. Fotografijo je pevka komentirala z besedami: "Tisto, ko ti ležeči policaj krije hrbet" in s tem namignila na ozadje slike.

Se pa javnost še vedno na veliko sprašuje, kaj se dogaja z njenim zakonom. S soprogom Igorjem Kojićem naj se že lep čas ne bi videla (njeni sosedje pravijo, da ga že dolgo niso videli pri njej), pred kratkim pa so se pojavile govorice, da jo je poleti navdušil mlad hrvaški vinar. Severina teh poročanj ni komentirala in se je zavila v molk, oglasil pa se ni niti njen soprog.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)