Severina se je tako poklonila spominu na preminulega prijatelja, sicer znanega Slovenca

Severina in njen soprog se bojda že zelo dolgo nista videla. (foto: Foto: Promocijsko Gradivo) Foto: Promocijsko Gradivo
14. 4. 2021

Gre za slovenskega gledališkega režiserja, ki se je poslovil aprila leta 2016.

Hrvaška zvezdnica Severina se mu je ob obletnici smrti poklonila s serijo fotografij, ki jih je objavila na svojem Instagram profilu, in tako spomnila na velikega ustvarjalca in umetnika Tomaža Pandurja.

Objavila je slike, ki so nastale ob raznih priložnostih in na katerih je v Tomaževi družbi. Očitno je, da je med njima vladalo spoštovanje in prijateljska naklonjenost. "Dragi moj prijatelj, vsi te pogrešamo... Tudi danes smo se pogovarjali o tebi... Naš ljubljeni Tomaž Pandur," so besede, s katerimi je hrvaška zvezdnica komentirala prizore, ki so se ji za vekomaj vtisnili v misli.

Njeni sledilci iz cele regije so bili navdušeni, zahvalili so se ji, da se je na tako lep način spomnila nanj. Severina tudi sicer slovi kot oseba, ki zelo ceni profesionalne odnose, ki so že mnogokrat prerasli v prijateljske. Očitno je tako bilo tudi s Tomažem, saj je jasno dala do znanja, da ga zelo pogreša.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Priporočamo