Severina se ne pusti motiti - kar je jasno iz njenega razigranega video posnetka!

Severina se ne pusti motiti - kar je jasno iz njenega razigranega video posnetka! (foto: Jelena Balić) Jelena Balić
21. 10. 2018

Oblečena v plašč, pod katerim je imela le modrček in spodnje hlačke, je Severina ognjevito plesala na Beyoncino pesem "Single Ladies" in posnetek vročega plesa objavila na svojem Instagram profilu.

Le nekaj tednov po novem škandalu s Severininimi golimi fotografijami se je hrvaška pevka spet lotila dela in snemanja novega glasbenega spota. Na družbenem omrežju je objavila video posnetek s snemanja, na katerem je videti zelo razigrano.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...mood... #shooting #soon #happybirthday @dajanapajkic ❤️ #volimstosevolimo @severina #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Seveda so se takoj zvrstili komentarji njenh oboževalcev, ki so spot sprejeli z naklonjenostjo, a nekateri so se ob tem le spraševali, ali slučajno snema novi "filmček." Zdi se, da si je pevka le opomogla po objavi njenih razgaljenih slik v srbskih medijih in da veselo nadaljuje s svojim življenjem.

Sicer pa še vedno ni znano, kdo je pripomogel k temu, da so njene slike prišle v javnost. Njen menadžer Tomislav Petrović je v medijih trdil, da gre za maščevanje bivšega partnerja, kar je slednji kategorično zanikal.

Priporočamo