Severina še nikoli ni imela tako koščenih nog

Severina še nikoli ni imela tako koščenih nog (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
30. 4. 2019

Hrvaška pevka Severina je med snemanjem novega videospota v New Yorku razkrila, da je v zadnjem času izgubila še nekaj kilogramov.

Hrvaška glasbenica Severina se je nedavno mudila v New Yorku, kjer je snemala spot za pesem Losha. Ko se je sprehajala po newyorških ulicah, je kljub hladnemu vremenu pogumno razkazovala gole noge. Številni pa so bili osupli, da je pevka v zadnjem času tako zelo shujšala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sex and the city💚 #losha #nyc #halo #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina photo by @marijanamarinovic_mariachi ❤️

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Že res, da je bila Severina vedno zelo vitka, a zdi se, da je v zadnjem času še dodatno shujšala. Njene noge verjetno še nikoli niso bile tako zelo koščene in tanke.

Pevka je tako po vzoru na svetovne zvezdnice spot posnela v New Yorku, mogoče pa ga bo videti že v teh dneh na njenem You Tube kanalu. Verjamemo, da je pred nami nova, velika uspešnica hrvaške glasbene zvezde.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Četrnaesti spot s albuma 'Halo' objavljujemo u četvrtak, 02. svibnja, točno u podne 😉 Spot za pjesmu 'Losha', autora @raleratkovic, snimljen je na ulicama New Yorka, čije najavne fotografije potpisuje moja @marijanamarinovic_mariachi . Pjesma 'Losha' jedna je od sedamnaest pjesama s albuma 'Halo' koji je od svog izlaska najprodavaniji i najslušaniji album u regiji. Tim povodom, za moje vjerne slušatelje i obožavatelje organiziramo potpisivanje albuma 09. svibnja u 18 sati u prostorijama @nova_ploca u Bogovićevoj ulici 5 u Zagrebu, dok će se službena promocija albuma održati 16. svibnja u zagrebačkom klubu @operaclub.zagreb od 20 sati. #losha #premijera #newalbum #halo #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on