Severina se po 17 letih razhaja s svojim Tomislavom

Severina se po 17 letih razhaja s svojim Tomislavom (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
8. 3. 2019

Severina Kojić je kot kaže prekinila dolgoletno poslovno sodelovanje s svojim menedžerjem Tomislavom Petrovićem, s katerim sta bila povezana dolgih 17 let.

Hrvaški mediji so se razpisali, da naj bi se pevka Severina Kojić po 17 letih razšla s svojim glasbenim menedžerjem Tomico Petrovićem, s katerim sta bila povezana ne samo poslovno ampak tudi privatno, saj sta v vseh teh letih spletla trdno prijateljstvo.

Hrvaški mediji se sprašujejo, kdo izmed njiju se je odločil za takšno potezo. Slobodna Dalmacija tako poroča, da naj bi bila njuna glavna prepreka različni pogledi na denar in na njeno bodočo kariero. Severina pa naj bi vse več poslovnih projektov zaupala svojemu možu Igorju Kojiću, v katerega ima popolno zaupanje.

Slobodna Dalmacija tako še piše, da Tomici denar nikoli ni bil pomemben in da ga najbolj boli to, da je Severina začela dvomiti v njegovo iskrenost. "Kojići so Severino vzeli povsem za svojo. Ni to več tista stara Severina, odrekla se je številnim tesnim prijateljem, izgubila je vez z realnostjo," je neimenovani vir zaupal Severini.

Morda so vse skupaj le medijski zapisi in bo pevka že prav kmalu vse skupaj zanikala, Tomica pa bo še naprej vdano skrbel za njeno kariero.

Priporočamo