Severina se še nikoli ni zdela tako vitka, poglejte si njene zadnje fotografije

Severina in njen soprog se bojda že zelo dolgo nista videla. (foto: Foto: Promocijsko Gradivo) Foto: Promocijsko Gradivo
21. 9. 2022

Hrvaška pevka je vedno imela čudovito postavo.

Severina zgledno skrbi za svojo formo, saj so njeni odrski nastopi poleg petja polni energičnega plesa, za to pa mora biti v odlični kondiciji. A na zadnjih fotografijah, ki jih je objavila na Instagramu, se zdi, da je izgubila kakšen kilogramček ali dva.

Preberite še: Ana Tavčar pokazala daleč najlepšo jopico in nam je noro všeč

Vedno je bila vitka, a na črno-belih slikah je videti še bolj - njene noge so dolge in čvrste, delujejo pa malce bolj suhljate, kot smo jih vajeni. No, morda to gre pripisati prav temu, da so slike črno-bele in da se samo ustvarja tak vtis (ostale slike si lahko ogledate, če podrsate na desno). Na eni od slik se tudi njen dekolte zdi malce manj bujen.

V zadnjem času ji ni bilo prav lahko, bila je pravni boj s svojim nekdanjim partnerjem in očetom njenega otroka zaradi skrbništva, ločila se je od soproga Igora Kojića, a vse to je preživela z dvignjeno glavo. Poleti je imela kar nekaj nastopov, na katerih so ji oboževalci sporočali, da ji vedno stojijo ob strani, kar ji je gotovo dalo veliko energije. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)