Severina: Seksi bodoča mamica

Severina Vučković (foto: Story Press) Story Press
Vir: Story
26. 8. 2011

Ena od najbolj seksi hrvaških zvezdnic Severina poletje preživlja na jahti zaročenca, srbskega poslovneža Milana Popovića. Par se je med križarjenjem po Jadranu ustavil tudi na Braču, kjer so ju med uživanjem ujeli paparaci.

Pevka, ki pri 39 letih pričakuje prvega otroka, je na krovu jahte seveda večino časa preživela v bikinkah, ki razkrivajo njeno zavidanja vredno postavo. Znano je, da Severina za lepo telo precej gara. Vsak dan naredi sto počepov, obiskuje fitnes in ure pilatesa, to pa seveda kombinira z masažami in limfnimi drenažami.

Seksi temnolaska, ki velja za največjo zaslužkarico med hrvaškimi pevkami, kljub nosečnosti še vedno veliko nastopa, proste trenutke pa z zaročencem, srbskim poslovnežem Milanom Popovićem, preživlja na jahti. Le dan po nastopu v Šibeniku sta se pripeljala na Brač, natančneje na Bol, kjer sta vzbudila veliko pozornosti. Amaterski paparac, ki je Severino in Milana ujel v objektiv, nam je povedal, da je pozornost pravzaprav najprej zbudila njuna jahta, saj je bila med večjimi plovili, ki so se tisti dan pripeljala do Bola, potem pa še seksi temnolaska z ubijalsko postavo.

Več si preberite v reviji Story.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story