Severina si je na snemanju postrigla lase

Na digitalnih platformah Deezer in Spotify je že več kot mesec dni najbolj poslušan album v celotni regiji, na YouTubu prav tako dosega odlične rezultate. (foto: Osebni Arhiv) Osebni Arhiv
Vir: Lady
4. 5. 2019

Severinin album Halo, ki je bil objavljen februarja, je upravičil svoj sloves najtežje pričakovanega albuma v regiji.

Nove pesmi so bile poslušane že več kot 220-milijonkrat, kar kaže, kako zelo občinstvo uživa v tem, kar Severina v zadnjem času ustvarja. Zato je njene oboževalce zagotovo razveselila novica, da je v sredini meseca na njenem kanalu na YouTubu in na Facebooku premierno izšel njen novi videospot za pesem Daleko ti kuča. Videospot je bil posnet v Zagrebu, in kot smo že navajeni v Severininih videospotih, je tudi najnovejši prepleten z metaforičnimi sporočili.

Tokrat simbolično prikazuje življenjske spremembe. Najprej žalost, potem pa osvobajajoče striženje las. Severina simbolično striže svoje lase, saj marsikatera ženska, ki si želi spremembe, najprej spremeni frizuro. Z novo frizuro v novo življenjsko poglavje. Pod ekranizacijo videospota se je podpisal Ljubba Stefanović. Kreiral je po vzoru besedila, ki ga je napisal Jala Brat, direktor fotografije pa je Igor Lazić, dobitnik številnih nagrad na filmskih festivalih.

“Ko delam za Severino, navdih vedno najdem v njej ter v vsem, kar ona ustvari, ustvari pa lahko vse! Ideja za Daleko ti kuća se je porodila v najinem pogovoru, ko sva se pogovarjala o odtujenosti. Severina je sama predlagala, da idejo preobraziva v spot. Slike so se začele premikati in nastal je scenarij. To je videospot, ki sem ga res malo režiral. Predlagal sem ji čustvo in ona ga je prikazala. Še več od tega. Nobeden se ne predaja kadru bolje od nje. Severina je v tem poslu posebna galaksija,” je izjavil Ljubba.

Besedilo: A. P. K. // Fotografiji: osebni arhiv