Severina sredi New Yorka osupljala s čudovitimi nogami

Severina sredi New Yorka osupljala s čudovitimi nogami (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
5. 4. 2019

Hrvaška glasbenica Severina Kojić se je v New Yorku mudila na premieri serije Igra prestolov, kjer je pozirala tudi z igralko Emilio Clarke.

Severina Kojić te dni s svojim soprogom Igorjem Kojićem uživa v New Yorku, kjer je bila na premieri prvega dela finalne sezone serije Igra prestolov. A ne samo to, Severina se je na svojem Instagram profilu pohvalila, da se je slikala skupaj z Emilio Clarke, ki v seriji igra glavno vlogo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NY❤️ #got #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina #nyc photo by: @marijanamarinovic_mariachi

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Za to posebno priložnost je imela oblečeno čudovito kratko, zlato obleko, ki je odkrivala njene popolne noge. Sredi New Yorka je pozirala kot prava zvezdnica in videti je bilo, da je s svojo podobo požela val navdušenja. Severina se je odlično znašla med hollywoodsko smetano igralcev in zdelo se je, da se med njimi odlično počuti. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mother of dragons 🐉🐉🐉 Daenerys Targaryen ❤️ @emilia_clarke #got #nyc #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina @marijanamarinovic_mariachi 📸

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Na premieri je pokazala tudi novo pričesko. Njeni lasje so po dolgem času občutno krajši in treba je priznati, da ji zelo pristoji in jo še nekoliko pomladi.