Severina: “Trenutno nisem zaljubljena”

Severina: “Trenutno nisem zaljubljena” (foto: Danijel Galič, Marija Matija) Danijel Galič, Marija Matija
Vir: Story
25. 5. 2014

Ena od največjih balkanskih zvezdnic, hrvaška pevka Severina Vučković, je v zadnjem obdobju doživela številne vzpone in žal tudi padce tako na poslovnem kot zasebnem področju. A ker pravi, da iz vsake slabe stvari pride vedno nekaj dobrega, na prihodnost gleda optimistično. Za Story je spregovorila o operaciji kolena, o novih projektih in tudi o ljubezni ...

Hrvaška diva Severina, ki ji mediji zaradi njene provokativnosti, uspeha, lepote in srčnosti pravijo tudi 'balkanska Madonna', je pretekli konec tedna nastopila na dogodku Meteor zabave, pred Planetom Tuš v Celju pa jo je pričakalo šest tisoč oboževalcev. To je bil eden od njenih prvih nastopov po težki operaciji kolena.

Severina

"Operacija je bila zahtevna, ampak nujna. Po končani turneji Dobrodošel v klubu je tako napočil čas, da si privoščim malo počitka, v miru prestanem operacijo in se posvetim okrevanju. Zdaj je že bolje, saj sem še do nedavnega naokrog hodila z berglami, ki so zdaj že preteklost. (smeh)

Na nastopih moram še vedno paziti, saj še vedno ne morem in ne smem izvajati korakov in gibov, ki jih sicer izvajam na koncertu. Tako da sem tovrstne 'akcije' na odru za zdaj malo zmanjšala, ampak verjamem, da mi ljudje tega ne zamerijo," je v smehu povedala Severina, ki je pred kratkim praznovala 42. rojstni dan.

In seveda ni šlo brez velike zabave.

Severina

"Rojstni dan sem praznovala v krogu najbližjih prijateljev. Bilo nas je kar nekaj in imeli smo se super. Lahko rečem, da je bila zabava, kot se šika. (smeh)"

In čeprav maj velja za mesec ljubezni in zaljubljencev, ga bo Severina tokrat preživela brez ljubezni, ampak se bo posvetila trenutno edinemu moškemu v življenju - sinu Aleksandru.

"Ja, res je maj mesec ljubezni, ampak trenutno nisem nič zaljubljena. No, lažem ... zaljubljena sem v svojo publiko," je v smehu povedala najslavnejša hrvaška popdiva, ki je pred bližajočim se začetkom nogometnega svetovnega prvenstva v Braziliji kot presenečenje za oboževalce izdala novo skladbo z ne ravno presenetljivim naslovom: Brazil.

Severina

"Pesem je sladka kot sladkor. Ko sem jo prvič slišala, se ji nisem mogla upreti. Prav tako ni klasična navijaška skladba, je pesem za celotno družino. Mislim, da se je nova pesem zelo dobro 'prijela' tudi pri Slovencih. Pred dnevi sem nastopila v Brežicah in sem bila pozitivno presenečena, saj so jo vsi znali na pamet, čeprav ni dolgo, odkar je prišla na trg," je še povedala Severina, ki ima velike načrte.

"Snemali bomo novo pesem. Do zdaj sem jih posnela že pet, pred dnevi sem celo posnela duet, ampak o tem bom govorila, ko bo pesem izšla in bo čas za to. (smeh)

Skratka delamo nov album in do novega leta ga bomo končali, zato komaj čakam, da bo prišel na trg," je še povedala Severina.

Napisal Nejc Simšič, fotografije Danijel Galič, Marija Matija

Nova Story že v prodaji

Story