Severina v črnih kopalkah z volančki priznava, da mora trebušček "vleči noter"

Severina v črnih kopalkah z volančki priznava, da mora trebušček "vleči noter" (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
11. 9. 2020

Po tem, ko je zaradi okužbe s koronavirusom preživela dva tedna v samoizolaciji, skuša hrvaška pevka nadoknaditi zamujeno.

V Dalmaciji je še vedno zelo toplo, morje ima prijazno temperaturo, zato ni nič čudnega, da Severina izkoristi vsak prosti trenutek za obisk plaže in malce čofotanja. Tokrat je izbrala črne bikinke, ki smo jih na njej že imeli priložnost opazovati in v katerih njena čudovita postava pride še bolj do izraza.

A tudi tako postavne ženske očitno niso vedno zadovoljne s svojim telesom, saj je preveč kritična Severina v komentarju zapisala: "Podprimo vse nas, ki trebuh vlečemo noter, ko vstopamo v morje ... Koliko nas je?"

Ker je koronavirus prebolevala brez kakšnih hujših simptomov, se ji je v tem času očitno nabralo nekaj maščobe okrog trebuha, čeprav - bodimo iskreni - to vidi samo ona. Še vedno je res vitka, marsikdo bi rekel, da ji ne bi škodil kakšen kilogramček več. A vsak zase ve najbolje, kajne? Tudi Severina pri tem ni nobena izjema.

Priporočamo