Severina: V Ljubljani se počuti domače

Vir: Story
5. 3. 2011

Priljubljena hrvaška zvezdnica Severina Vučković se je prejšnji konec tedna mudila v Ljubljani, saj je na letošnjem slovenskem izboru za pesem Evrovizije nastopila v vlogi žirantke. Balkanska Madonna je ves prosti čas preživela v družbi novega fanta, srbskega poslovneža Milana Popovića. Zaljubljenemu parčku je sledil tudi naš paparac …

Severina je konec lanskega leta prekinila zvezo in tako razdrla zaroko z dolgoletnim fantom Slavkom Šajinovićem (42), potem pa je le priznala, da ima že novega partnerja - bogatega poslovneža Milana Popovića (45), ki ima vzdevek ‘srbski kralj bakra’. Zaljubljeni parček tako ne skriva ljubezni, o čemer smo se na lastne oči prepričali tudi sami, ko smo ju ujeli v slovenski prestolnici.

Severina je namreč takoj po sobotni generalki Eme 2011 odhitela v objem svojega dragega. Z belim BMW-jem so jo s Televizije Slovenija pripeljali do hotela, kjer je bivala med obiskom v Ljubljani. Vso nasmejano jo je pričakal njen dragi Milan, s katerim sta se nato odpravila na sprehod po prestolnici. Z roko v roki sta si zaljubljenca ogledovala znamenitosti Ljubljane.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story