Severina v novo leto skupaj z družino "skočila" na Maldivih

Severina v novo leto skupaj z družino "skočila" na Maldivih (foto: arhiv izvajalca) arhiv izvajalca
2. 1. 2019

"Iz te moke očitno ne bo kruha," bi lahko dejali o poročanjih o ločitvi Severine in Igora Kojića, o kateri so se razpisali srbski mediji, saj se zdi njena družina srečna bolj kot kadarkoli prej.

Tako lahko sklepamo iz fotografij, ki jih hrvaška zvezdnica velikodušno deli na svojem Instagram profilu. Objavila je namreč slike z družinskega silvestrovanja na Maldivih, kjer preživljajo počitnice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️🧡💛💚💙💜💖 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Kot je razvidno s slike, si je hrvaška diva za silvestrovanje izbrala lepo obleko rožnate barve z bleščečimi gumbi na ramenu, njen mož pa si je oblekel srajco s potiskom. Sin Aleksander je svoj videz dopolnil s klobukom, ki mu odlično pristoji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dragi moji, u novoj godini vam želim da se vratite u djetinjstvo kad ste bili mali, nevini, neiskvareni, kad ste bili novi mladi softver u koji su godinama raznorazni krivi ljudi, teške situacije, tuge, nesreće, bolesti, ponižavanja na svim poljima, svadja u kući, na poslu, od malih prekrasnih bića stvorili to što smo danas. Dragi Djeda Mraze, daj da sebi stvorimo sreću koju su drugi godinama kvarili. Skini sa ljudi oklope lažnog samopouzdanja, bahatosti, zloće, hladnoće, ogovaranja, zavisti, ljubomore i površnosti. Dragi Djede Mraze, vrati nas sve na tvorničke postavke i pusti nas da sami izaberemo svoju sreću i ljude koji nas bezuvjetno vole. Želim vam to od danas pa do kraja života. U ogledalu nećete vidjeti svoju nutrinu pa vam ne želim da budete lijepi, debeli,mršavi i ono što mislite da će se svidjati drugima. Želim vam da ste lijepi iznutra u svakom kutku vašeg tijela i da nikad ne osjetite bol i da vas nikad nitko ne povrijedi. Ne dozvolite da vama vladaju ljudi,novac i prošlost. Budite ponovo djeca jer umjetnost života je uzdići se do jednostavnosti. Budite mi zdravi i volim vas puno❤️ Živjela ljubav!...jer #ljubavseljubavljuvraca #volimstosevolimo #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

"Dragi moji, v novem letu vam želim, da bi se vrnili v otroštvo, ko ste bili majhni, nedolžni, nepokvarjeni, ko ste bili mladi, novi softver, v katerega so skozi leta razni napačni ljudje, težke situacije, žalost, nesreče, bolezni, poniževanja na vseh področjih, prepiri doma in v službi od malih, čudovitih bitij ustvarili to, kar smo danes. Dragi Dedek Mraz, dovoli, da si ustvarimo srečo, ki so jo drugi vrsto let kvarili. Ljudem odvzemi okope lažne samozavesti, prepotentnosti, zlobe, hladu, obrekovanja, zavisti, ljubosumja in površjosti. Dragi Dedek Mraz, vrni nas na tovarniške nastavitve in nam dovoli, da si sami izberemo srečo in ljudi, ki nas imajo brezpogojno radi," je med drugim zapisala v svojem novoletnem voščilu.

Priporočamo