Severina v Sarajevu ni mogla odlepiti oči od svojega postavnega moža Igorja Kojića

Severina v Sarajevu ni mogla odlepiti oči od svojega postavnega moža Igorja Kojića (foto: arhiv izvajalca) arhiv izvajalca
14. 8. 2018

Hrvaška pevka Severina Kojić je že stalna gostja na sarajevskem filmskem festivalu, tudi tokrat je prišla v spremstvu svojega moža, Igorja Kojića, s katerim sta zaljubljena kot prvega dne.

Severina Kojić se te dni mudi na filmskem festivalu v Sarajevu, kjer ji družbo dela njen postavni mož Igor Kojić. Na rdeči preprogi sta imela zakonca oči le drug za drugega, delovala pa sta tako zelo zaljubljeno, da bi marsikdo pomislil, da sta se šele včeraj poročila. Severina in Igor sta imela oči le drug za drugega in videti je bilo, da sploh ne opazita nikogar okoli sebe.

Severina pa je bila tudi tokrat kot iz škatlice, njena čudovita črno bela obleka in prikupna zelena torbica nikakakor nista ostali neopaženi. Ob takšni izbiri obleke je še posebej do izraza prišel njen vitek pas in izklesan hrbet, številni so si želeli, da bi bili v tistem trenutku na Igorjevem mestu, a Severino to ni kaj dosti zanimalo, saj je imela pogled ves čas usmerjen v svojega moža.

Pevka ima že od nekdaj fantastično postavo, ki jo ohranja z različnimi oblikami vadbe. Pred časom je razkrila, da obožuje jogo, seveda pa obožuje tudi številne druge oblike vadbe. Tudi pri hrani je znana Hrvatica zelo disciplinirana, kar je lepo vidno na njeni izklesani postavi.

Priporočamo