Severina v solzah napisala pesem za umrlo prijateljico

Severina v solzah napisala pesem za umrlo prijateljico (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
17. 4. 2019

Hrvaška glasbenica Severina Kojić je v nedavnem intervjuju razkrila, kakšna je zgodba, ki se skriva za pesmijo Prijateljice.

Hrvaška pevka Severina je nedavno izdala novi album z naslovom Halo in v intervjuju za Dnevni avaz razkrila nekaj podrobnosti iz svoje več kot uspešne glasbene kariere.

Med drugim je razkrila tudi to, kako je nastala pesem Prijateljice in kakšna zgodba se skriva za vsem skupaj. "To pesem sem napisala ob koncu srednje šole. V Zagreb me je poklicala prijateljica, da mi pove, da je umrla najina tretja prijateljica, s katero sva bili zelo povezani. Bila sem v šoku, jokala sem in nisem mogla verjeti, da se je to zgodilo. Bila je najlepša v razredu in takrat sem se odločila, da napišem pesem Prijateljice. Ganjena sem, da dekleta obožujejo to pesem, to gre na čast moji prijateljici. In srečna sem, da z njo slavijo svoja prijateljstva," je bila iskrena Severina.

Pesmi z novega albuma Halo so bile pri poslušalcih odlično sprejete, pevka pa trenutno okreva po operaciji hernije, ki ji je že nekaj časa povzročala težave.

Priporočamo