Severina v tej modni kombinaciji in tem dekolteju zmešala prav vse glave, v hipu si boste želeli imeti njen skunjič

Severina v tej modni kombinaciji in tem dekolteju zmešala prav vse glave, v hipu si boste želeli imeti njen skunjič (foto: Goran Antley, osebni arhiv) Goran Antley, osebni arhiv
3. 6. 2020

Hrvaška glasbenica Severina Kojić je prava modna ikona, ki očara na vsakem koraku in v prav vseh modnih kombinacijah.

Hrvaška pevka Severina Kojić je velika modna navdušenka, ki le redko razočara svoje oboževalce. Njen modni okus je enostavno nesporen in prav vse modne kombinacije so ji pisane na kožo, saj ima na pragu 50. rojstnega dneva naravnost sanjsko postavo.

Nedavno je še enkrat več pokazala, zakaj upravičeno nosi titulo modne ikone, ko je na svojem Instagram profilu objavila čudovito fotografijo v črnem suknjiču in z elegantnimi očali, modna kombinacija, ki bi si jo številne želele tudi v svoji garderobni omari.

Severina ima sanjsko postavo, zato je ni obleke, ki ji ne bi odlično pristajala, prav vse kar obleče, v hipu postane modni hit in modni oblikovalci v regiji se kar tepejo, da bi si izbrala njihove modne kose. Vsekakor je prava srečnica, saj ji modne hiše jejo iz rok.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Za još bolje razumijevanje i bistriji pogled na svijet, tu je @optikaanda 🖤 #optikaanda #garancijazadobarvid #provjereno #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Priporočamo