Severina v vlogi producentke pomaga Danijeli Martinović

Severina v vlogi producentke pomaga Danijeli Martinović (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Lady
30. 12. 2017

Splitska pevka Danijela Martinović je premiero svojega novega videospota za pesem Telefon imela kar na svoji strani na Facebooku. Pri tem pa je imela prste zraven tudi Severina, ki je poskrbela za zvok in slog Danijele ter izdala še, da se poznata še iz šolskih klopi.

Za novi singel Telefon napovedujejo, da bo obrnil kariero uspešne pevke Danijele, ki je izredno priljubljena tudi v Sloveniji. Produkcijski skupini, ki je zaslužna za nov zvok in slog Danijele, se je namreč pridružila tudi Danijelina dolgoletna prijateljica in glasbena kolegica Severina. Ta se je namreč zelo potrudila, da je pesem Telefon, ki jo je napisal Dragan Brajović Brane, prišla do Danijele in da bi Danijelo tokrat v videospotu pokazali popolnoma drugačno.

Severina v vlogi producentke

"Prekrasno odpeto, čustveno, kot to zna samo ona ... Ponosna sem nanjo," je povedala Severina, ko je slišala pesem. Tako se je po 20 letih uspešne glasbene kariere ena od hrvaških najuspešnejših pevk obrnila k novemu zvoku in novemu slogu oblačenja. Balada Telefon je ena od njenih najlepših balad do zdaj, za katero pa je zaslužna njena prijateljica Severina.

"Skupaj sva hodili v srednjo šolo in zdaj sodelujeva, zaradi česar sem res srečna. Povezujejo naju namreč močne niti odraščanja, to je čas, ko najdemo prave prijatelje, in nekateri nas potem spremljajo vse življenje. Bilo mi je v veliko čast, da sem sodelovala kot producentka in da sem za Danijelo lahko poiskala pesmi, ki jo bodo pokazale v najlepši luči, v kateri je publika do zdaj ni bila vajena," je povedala Severina. Danijela pa je presrečna komentirala: "Zelo sem srečna in počutim se neverjetno, da sem lahko odpela pesem, ki me je omrežila že prvič, ko sem jo slišala. Hvaležna sem tudi Severini, da je moja producentka, za pesem Telefon in za album, ki šele prihaja, saj je ravno ona v meni odkrila marsikaj, za kar še sama nisem vedela, da je tam. Postavila mi je tudi visoke cilje in verjela vame, da jih bom dosegla."