Severina verjetno še nikoli ni bila tako suha, njene noge pa tako zelo koščene

Severina verjetno še nikoli ni bila tako suha, njene noge pa tako zelo koščene (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
5. 9. 2019

Hrvaška pevka Severina Kojić je pokazala tako vitko linijo, kot je do zdaj pri njej še nismo videli. 

Severina Kojić se po nekaj letih znova odpravlja na veliko turnejo. Zadnjo turnejo je z njo pripravljal pokojni Tomaž Pandur, številni pa so se takrat strinjali, da so bili koncerti na ravni svetovnih zvezdnic.

Nedavno je najavila novo koncertno turnejo in njeni oboževalci že komaj čakajo, da vidijo, kaj je lepa Hrvatica tokrat pripravila za njih. V zadnjih letih je Severina naredila nekaj sprememb na svoji karierni poti, nedavno je zamenjala svojega dolgoletnega menedžerja Tomislava Petrovića, prav tako pa drugačen postaja tudi njen prepoznaven glasbeni zvok, ki je zdaj veliko bolj trendovski.

Ko je nedavno v enem od zagrebških hotelov najavila novo koncertno turnejo, so vsi občudovali njeno mladostno podobo. Nihče pa seveda ni spregledal njenih koščenih nog, ki verjetno še nikoli niso bile tako zelo vitke. Pevka ne skriva, da se močno trudi, da bi ohranila mladosten videz in za zdaj ji to odlično uspeva.