Severina verjetno še nikoli ni imela tako izklesanega trebuščka

Severina verjetno še nikoli ni imela tako izklesanega trebuščka (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
11. 11. 2019

Hrvaška glasbenica Severina Kojić je kot kaže v svoji življenjski formi, saj njena postava verjetno še nikoli ni bila tako zelo izklesana.

Pevka Severina Kojić je imela v zadnjih mesecih polne roke dela s pripravami na svojo turnejo The Magic tour, ki je terjala številne treninge, vaje koreografij in ostale priprave, ki sodijo k takšnemu projektu.

Vse pa kaže, da hrvaška glasbenica nikoli ni bila v boljši formi, saj je med nedavnimi pripravami na turnejo razkrila, da je njena postava do potankosti izklesana. Številni so bili še posebej pozorni na njen trebušček, ki ima zavidljive mišice in lahko bi rekli, da takšnih pri Severini še nismo videli.

Pred časom je v intervjuju za eno izmed hrvaških televizij dejala, da je pred časom začela delati trebušnjake in da so prvi rezultati že vidni na njenem trebuščku, ki do zdaj nikoli ni bil pretirano mišičast. No, zdaj se je to še kako spremenilo, saj je videti, da se je njen trud še kako obrestoval in težko je verjeti, da ima pri 47 letih tako zelo fantastično postavo.

Verjetno imajo nekaj pri vsem skupaj tudi odlični geni, ni pa seveda skrivnost, da je Severina vedno slovela po svoji železni disciplini, ki se ji v zrelih letih še kako obrestuje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brojimo sitno... Još 7 dana do početka #1611split #spaladiumarena #magictour #bajkazacijeluobitelj #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on