Severina z ganljivim sporočilom za svojo mamo

Severina z ganljivim sporočilom za svojo mamo (foto: Promo foto) Promo foto
11. 5. 2020

Objavila ga je na svojem Facebook profilu ob materinskem dnevu.

Hrvaška zvezdnica Severina je v intervjujih pogosto omenjala svojo mamo in izrazila iskreno hvaležnost. Za materinski dan pa ji je namenila ganljivo objavo.

Ob sliki, na kateri je s svojo mamo, je med drugim zapisala: "To je moja mama. Kdor koli jo spozna, jo vzljubi - okretna, lucidna, duhovita, da ne naštevam ... in to ob svojih 82 letih. Ko je ni bilo doma, je bil zame to dom brez srca. V najtežjih trenutkih mojega življenja je bila vedno briljantno točna: "Hčerka, poslušaj, samo naprej in ne misli na včeraj. To je minilo, kar pa je minilo, je pač minilo."

Poleg tega je še opisala, kako je mama okregala nekega duhovnika. "Ljubica (kliče me po telefonu), povej, kje si? Si jedla? Verjetno nisi. Zdaj me je nekdo klical, da nekaj pišejo o tebi. Jaz pa sem rekla: "Za božjo voljo, o kom pa podo?" Brala sem v časopisu da te je napadel tisti duhovnik. Nabavila sem številko in mu vse lepo pojasnila. Rekla sem mu še, da če te še kdaj omeni, mu bom že jaz pokazala Boga. Zdaj je bil na televiziji, pa te ni niti omenil."

Nič čudnega, da je Severina ponosna na mamo, ki se je celo življenje vedno odločno postavila za svojo hčerko.

 

Ovo je moja mama, 'ko god je upozna, svi je vole - vesela, okretna, lucidna, duhovita, da ne nabrajam... i to sa sve...

Posted by Severina on Sunday, 10 May 2020

Priporočamo