Kaaaj?! Je šla Severina s to obleko predaleč? Pokazala je (skoraj) vse, številni so se spraševali, ali pod njo sploh nosi perilo

6. 11. 2023
Deli
Kaaaj?! Je šla Severina s to obleko predaleč? Pokazala je (skoraj) vse, številni so se spraševali, ali pod njo sploh nosi perilo (foto: Profimedia)
Profimedia

V zadnjem času jo hrvaški gledalci spremljajo v precej drugačni vlogi ...

Hrvaška zvezdnica Severina, ki je doslej obvladovala koncertne odre, je prevzela še eno vlogo. Postala je žirantka v priljubljenem hrvaškem šovu Superstar Croatia, ki vsak teden pred male zaslone prikuje veliko gledalcev. Ti spremljajo nastope tekmovalcev in vpijajo besede žirantov - tudi Severinine.

Katarina Čas izbrala čudovito jesensko jopico, ki bi jo hotela imeti vsaka

Pri njej pa jih zanima še nekaj drugega: za vsako oddajo je njen videz drugačen in usklajen s kreacijami, ki jih izbere za nastop na televiziji. Te so seveda vedno čudovite, a ena je še posebej padla v oči. Zdaj je tudi sama na Instagramu objavila fotografije, na katerih je v oblekah, ki jih je nosila - gre za sedem različnih stajlingov, največ pozornosti pa je pritegnila prav prva obleka.

Ta ima namreč zelo drzni dekolte, okrašen s kamenčki. V njej je hrvaška pevka pokazala veliko gole kože, in številni so se spraševali, ali je pod obleko svetlo rožnate barve sploh nosila perilo. No, skozi obleko se to ne vidi, tako da odgovor pozna samo ona ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Svoje sledilce je ob tem spraševala, katera njena oprava jim je najbolj všeč. Večinoma so pohvalili prav vse stajlinge in se strinjali, da je v izbranih kosih res videti dobro. Sicer pa se je sama zelo razveselila povabila med žirante in gledalci so takoj opazili, da je svoje delo vzela resno. Seveda prav vsakič doda kakšen komentar v njenem humornem slogu, a tisto, kar je dobro, zna zelo lepo pohvaliti.

Saša Lendero si je privoščila takole razkošen dopust in mnogi ji močno zavidajo

Nič čudnega ni, da ima tako veliko oboževalcev, saj je dejansko vsestranska. Poleg petja odlično obvlada ples, kar dobro vedo vsi, ki so kdaj obiskali kakšen njen koncert. In tudi žirantsko delo ji gre odlično od rok, zato se številni sprašujejo: le kakšen bo njen naslednji podvig? Pustimo se presenetiti.

BONUS VIDEO: Pogovor z Ano Praznik: "Vsega tega ne bi zmogla, če moj Peter ne bi bil takšen, kot je"

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu