Severina zbrisala možev priimek, je mogoče, da se ločuje

Severina zbrisala možev priimek, je mogoče, da se ločuje (foto: Goran Antley,Profimedia, osebni arhiv, Primož Predalič, Danijel Galić) Goran Antley,Profimedia, osebni arhiv, Primož Predalič, Danijel Galić
13. 2. 2020

Hrvaška glasbenica Severina Kojić je nemalo presenetila svoje oboževalce, ko je nedavno na svojem Instagram profilu zbrisala možem priimek Kojić in odslej uporablja zgolj svoje ime.

Severina Kojić na vsakem koraku poudarja, da jo njen mož Igor Kojić neznansko osrečuje in ji riše nasmeh na obraz in ves čas ostaja njena največja opora.

In prav zaradi tega so bili njeni številni oboževalci nemalo presenečeni, ko so videli, da je nedavno na svojem Instagram profilu izbrisala možev priimek in odslej na tem socialnem omrežju uporablja zgolj svoje ime.

Številni so prepričani, da gre zgolj za novo marketinško potezo in da je vse del posla in da v njunem zakonu še vedno vse teče kot po maslu.

Severina je v preteklosti že zamenjala ime na svojem Instagram profilu, zato iz vsega skupaj verjetno ne gre delati prevelike zgodbe in drame, saj je igralka še nedavno zapisala, da svojega moža naravnost obožuje in si brez njega nikakor ne predstavlja življenja. Njen mož pa je tudi edini, ki ga pevka sledi na Instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Volim što se... gledamo 😎 u @optikaanda #proudambassador #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on