Severina že dolgo časa ni imela tako globokega dekolteja

Severina že dolgo časa ni imela tako globokega dekolteja (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
18. 10. 2019

Hrvaška pevka Severina Kojić ima polne roke dela z novo turnejo, ki se bo začela v Splitu. Seveda pa je že zdaj povsem pripravljena na vse kar jo čaka na odru, saj je v izvrstni formi.

Severina Kojić se po turneji Dobrodošel v klubu, zdaj na odre vrača s turnejo The Magic Tour, ki bo svoj pohod začela čez mesec dni v njenem rodnem Splitu.

Pevka je v Zagrebu že predstavila ekipo, ki jo bo spremljala na turneji, na odru pa se ji bodo pridružili tudi številni plesalci, ki so bili skrbno izbrani na posebni avdiciji.

Na tiskovni konferenci pred veliko turnejo je v Zagrebu pokazala zares impresiven dekolte, ki se je zdel globok, kot že dolgo ne. Težko bi verjeli, da se pevka bliža 50. rojstnemu dnevu, saj je videti kot bi jih imela še vedno 30.

No, vsekakor njeni oboževalci že komaj čakajo, da jo znova vidijo na odru in prepričani smo, da tudi tokrat ne bo razočarala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Još mjesec dana do prvog koncerta u Splitu 🌹 #magictour #ljubavseljubavljuvraca #volimstosevolimo #magictour #westinzagreb #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on