Severina žrtev operacij!

Vir: Lea
19. 6. 2013

Po ljubljanskem koncertu je zgodba okoli ogromnih Severininih ustnic spet obujena. Bližnje fotografije prikazujejo dobro vidno zarezo in neobičajno obliko.

Za mnenje o bližnjih posnetkih, ki jih objavlja revija Lea, smo povprašali tudi slovenske strokovnjake lepotne kirurgije. Odgovor prvega kirurga na naša vprašanja, ali je črta na ustnici možna posledica kakšnega posega, ali je to le odtis od zob, ali gre lahko za umetno povečane ustnice, ali menite, da so popolnoma naravne, je bil:

"Črta na Severinini zgornji ustnici je zagotovo posledica odstranitve silikona, pri tem je volumen ustnic ostal precej nespremenjen, najverjetneje ji bodo naknadno napolnili ustnice s polnilom iz hialuronske kisline ali pa z lastno maščobo. Vsekakor pa Severinine ustnice niso naravne, kar jasno prikazuje tudi slika iz mladih let, kjer njene ustnice niso polne, poleg tega je tudi oblika nenaravna."

Podrobno je Severinine ustnice (pa tudi operacijo nosu in domnevno operacijo prsi) obdelala nova številka revije Lea.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri