Severinin bivši partner zdaj razkriva grozilna sporočila, ki naj bi mu jih pošiljala Severina

Severinin bivši partner zdaj razkriva grozilna sporočila, ki naj bi mu jih pošiljala Severina (foto: Goran Antley, osebni arhiv) Goran Antley, osebni arhiv
12. 11. 2018

Potem ko je Milan Popović svojo nekdanjo partnerko, Severino, zaradi družinskega nasilja prijavil Centru za socialno delo, je zdaj srbski poslovnež še dejal, da so Severinine žalitve nevzdržne.

"Severina mi je v elektronskem sporočilu dejala, da sem neumnež, psihopat, drekač, zlobnež, prasec, zguba, obsedenec in zločinec. Povsem sem že nor od njenega verbalnega nasilja," je dejal Milan Popović, ki ima iz razmerja s pevko Severino sina Aleksandra.

Vse od leta 2013 se bivša partnerja več ali manj srečujeta le še na sodiščih, kjer bijeta bitko za skrbništvo malega Aleksandra, ki je šel letos v prvi razred osnovne šole.

Popović je po poročanju 24.sata dejal, da ga Severina obtožuje, da so zaradi njega v javnost prišle njene gole fotografije, kar on seveda zanika. "Pomislite, kako je najinemu sinu, ki ima rad tako mamo kot očeta in ki živi z mamo, ki vsak dan verbalno zlorablja njegovega očeta," je dejal Popović.

Še več, Popović trdi, da mu je Severina napisala, da bi ga želela pretepsti po njegovih drekaških kosteh. "Nadejam se, da so pristojne službe resno vzele mojo prijavo, da bi zaščitile mene in mojega sina pred takšnim nasilnim obnašanjem," je dejal Popović.

Severinin menedžer Tomislav Petrović je dejal, da ne ve nič o domnevni prijavi za družinsko nasilje.