Severinin mož je svojo srčno izbranko zapustil takoj, ko je v javnost prišel njen razgaljen posnetek

27. 8. 2018
Deli
Severinin mož je svojo srčno izbranko zapustil takoj, ko je v javnost prišel njen razgaljen posnetek (foto: osebni arhiv)
osebni arhiv

Igor Kojić je po objavi golih fotografij svoje žene Severine Kojić takoj stopil na njeno stran. Povsem drugače pa je bilo pred leti, ko je zaradi podobnih stvari prekinil razmerje s svojo takratno srčno izbranko.

Preden je Igor Kojić spoznal hrvaško pevko Severino, je bil v razmerju z voditeljico Jeleno Žeželj, njuno razmerje pa se je končalo, ko je v javnost prišel njen posnetek seksa z enim od njenih bivših partnerjev.

Vse se zdi, da se Igorju Kojiću situacija ponavlja, a kot kaže bo končni rezultat tokrat drugačen. Takoj po objavi Severininih golih fotografij, se je ogasil na Instagramu in svoji ženi izrekel močno podporo. "Fotomontaže ne morejo pokvariti naše sreče," je zapisal in ob tem objavil fotografijo z Aleksandrom, Severininim sinom, ki ga ima z bivšim partnerjem Milanom Popovićem.

Vse se zdi, da je Igor z leti postal bolj umirjen in premišljen v svojih izjavah. Ko je na dan prišel seks posnetek z njegovo takratno srčno izbranko Jeleno Žeželj, je Igor takoj končal razmerje z njo. "Ko sva končala razmerje, sem bila nad njim zelo razočarana in nisva se slišala. On je bil moja prva velika ljubezen," poroča 24sata.

Par se nikoli ni pobotal, Jelena pa danes živi v ZDA, kjer si je ustvarila družino.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik