Severinin sin prvič prestopil prag osnovne šole

Severinin sin prvič prestopil prag osnovne šole (foto: Goran Antley,Profimedia, osebni arhiv, Primož Predalič, Danijel Galić) Goran Antley,Profimedia, osebni arhiv, Primož Predalič, Danijel Galić
4. 9. 2018

Hrvaška pevka Severina Kojić v teh dneh žari od ponosa, saj njen sin Aleksandar začenja pomembno obdobje v njegovem življenju.

Severina Kojić v teh dneh ne bi mogla biti bolj ponosna. Njen prvorojenec je včeraj prvič prestopil prag osnovne šole in njegova slavna mama ob tem ne bi mogla biti bolj srečna in ponosna na svojega sina, ki ga naravnost obožuje. 

Aleksandar je do zdaj mamo spremljal na številnih poslovnih poteh, zdaj pa bodo šolske obveznosti nekoliko spremenile urnik v družini Kojić in verjetno bo morala pevka več časa preživeti v Zagrebu, kjer se bo šolal njen sin edinec.

Severina in njen bivši partner Milan Popović na sodišču že leta bijeta sodno bitko za skrbništvo nad sinom Aleksandrom. V preteklosti je bilo tako jabolko spora tudi to, v katero osnovno šolo bo hodil Aleksandar. Milan je tako vztrajal, da si želi za sina zasebno osnovno šolo, Severina pa je vztrajala pri javni osnovni šoli. 

Priporočamo