Severinina bivša sta po novem prijatelja, ONA pa pravi tako ...

26. 8. 2022
Deli
Severinina bivša sta po novem prijatelja, ONA pa pravi tako ... (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

No, to pa je bilo presenečenje za marsikoga, kajne?

Nekdanji mož hrvaške pevke Severine, Igor Kojić, je 30. julija dopolnil 35 let. Nekaj dni pozneje je organiziral veliko zabavo.

Ta je potekala na posesti njegovega dedka, v vasi, ki je okrog 200 kilometrov oddaljena od Beograda. Več hrvaških medijev je poročalo, da so bili udeleženci zabave presenečeni, ko se je tam pojavil Severinin bivši partner Milan Popović. Igor in Milan sta namreč v preteklosti večkrat javno obračunavala in se žalila – vse to v času, ko je bil Kojić še poročen s hrvaško pevko.

S prihodom na rojstnodnevno zabavo pa je postalo očitno, da sta v dobrih odnosih. Presenečenje je bilo še toliko večje, ker je Milan s seboj pripeljal tudi 11-letnega sina Aleksandra, ki ga ima s Severino. Deček je namreč zadnje dneve počitnic preživljal pri očetu v Srbiji.

Na družbenem omrežju Instagram Igor ni objavil prizorov z zabave, a 4. avgusta je objavil svojo sliko s pripisom "Winter is comming" oziroma "Zima prihaja", to pa je stavek iz priljubljene serije Igra prestolov (ki ni pomenil nič dobrega).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

Tudi Milan je objavil ta pripis ob eni od fotografij na njegovem profilu na Instagramu, ki prikazuje smerokaz Popovići-Kojići. V hrvaških medijih so se takoj pojavila ugibanja, da bi to lahko pomenilo svojevrstno svarilo Severini.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Popovic (@milan8popovic)

Igor Kojić naj bi kmalu pričal na sodišču v eni od tožb, ki jih je Milan Popović vložil proti Severini. Z Igorjem sta očitno zdaj prijatelja, kar je slednji potrdil pe z enim zapisom na Instagramu.

Objavil je sliko, na kateri sta oba nekje na morju in zapisal: "Hvala Milanu, ker je pripravil presenečenje in na moj rojstni dan pripeljal Aleksandra. Ta dan je bil zame poseben. Aleksandar je čudovit otrok, ki ga imam zelo rad in s katerim sem preživel čudovita leta. Nekaterih zvez ni mogoče pretrgati. Vsak, ki je član Aleksandrove družine, je tudi moje. Vsak, ki je član moje družine, je tudi Aleksandrove. Tako je zdaj in tako bo vedno. Živeli!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

Priljubljena pevka vsega skupaj ni komentirala, a po novici o prijateljstvu Milana in Igorja je na družbenem omrežju objavila svojo sliko s počitnic v Italiji, ob kateri je zapisala: "Življenje je lepo."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Igor in Severina sta bila poročena skoraj šest let, ločila pa sta se avgusta lani, potem ko so lep čas krožile govorice, da je njun zakon v krizi. Pred tem je bila tri leta v zvezi z Milanom, razšla sta se leta 2013 in se zapletla v dolgotrajni boj za skrbništvo nad njunim sinom Aleksandrom.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord