Severinina Masajska poroka na Zanzibarju!

Severinina Masajska poroka na Zanzibarju! (foto: arhiv hotela Next Paradise) arhiv hotela Next Paradise
Vir: Nova
21. 1. 2019

Ob tretji obletnici poroke sta se pevka Severina in njen soprog Igor Kojič prepustila prav posebni avanturi, ki ju je decembra odpeljala na sončen otok Zanzibar.

Igor in Severina sta pobližje spoznala Tanzanijo, in sicer sta za svojo destinacijo izbrala sončen otok Zanzibar ter svoje bivanje zaupala hotelu Next Paradise, ki je v lasti znane Slovenke Marine Božič Lanza in njenega moža. Medene tedne sta na Zanzibarju okronala s prav posebno masajsko poroko. Severina je znana po tem, da si počitek išče daleč stran od oči javnosti, zato ji je zasebnost, ki jo je imela na otoku, še toliko bolj prijala.

Next Paradise Boutique Resort je kot nalašč primeren za vse, ki si želijo turkizno morje, bel pesek in ki radi uživajo v dobri morski hrani. Prav vse te čare pa sta okusila tudi zakonca Kojić, ki sta medene tedne preživela v 'honeymoon suiti' z lastnim bazenčkom. Služilo pa jima je tudi čudovito tropsko vreme, saj sta lahko brezskrbno uživala na prekrasnih dolgih peščenih plažah, ki jih obdajajo zelene palme.

“Oba z Igorjem sta zelo topli, srčni in pristni osebi in bilo nam je v čast in veselje, da smo jű lahko gostili in spoznali,” nam je zaupala lastnica hotela na Zanzibarju. Ob večerih sta Igor in Severina uživala ob sveže pripravljeni hrani hotelske restavracije, prav poseben dan pa je bil, ko so jima Masaji pripravili pravo, tradicionalno masajsko poroko. Za to priložnost so okrasili njuno verando in plažo, ki je bila odeta s palmovimi listi in cvetomi bugenvilije. Masajski duhovnik pa je opravil tradicionalni obred masajske poroke.

Na prelepi plaži Zanzibarja sta se Igor in Severina predala Masajem.

Igor je takole pričakal svojo nevesto.

Prelepa Severina je prišla v družbi Masajk.

Masajski duhovnik je opravil poseben obred.

Po poroki so jima Masaji priredili tudi tradicionalni ples in petje, pri katerem sta oba sodelovala.

Besedilo: MIMA // Fotografije: arhiv hotela Next Paradise

Priporočamo