Severinino srce je ukradel Ljuba!

Severinino srce je ukradel Ljuba! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
12. 7. 2018

Čeprav je imela Severina v preteklosti ogromno ljubezenskih preglavic, je po umazani ločitvi od bogatega poslovneža Milana Popovića srečo našla v mlajšem nogometašu Igorju Kojiću, s katerim sta se tudi poročila.Tokrat pa je njeno srce ogrel šestletni deček Ljuba.

Šestletni Ljuba Stanković, ki je na las podoben njenemu sinčku Aleksandru, se je pevki pridružil pri snemanju novega videospota. S prihajajočega novega albuma, ki bo nosil naslov Halo, je Severina predstavila še en novi singel.

Za skladbo, ki nosi naslov Tutorial, je glasbo in besedilo napisal Jala Brat, s katerim nadaljujeta sodelovanje, ki sta ga začela z lanskim hitom Otrove. V pesmi Tutorial pa je prišlo do čisto novega sodelovanja – Severini se je v videospotu pridružil šestletni Ljuba.

"Ko mi je Jala Brat poslal pesem, je v enem delu 'pichal' (dvignil, op. a.) svoj glas, zdelo se mi je, kot da poje otrok. Takrat sem se spomnila na Ljuba Stankovića, čudo od deteta in bodočo veliko zvezdo. Ljuba je čudovit in nadvse neobičajno nadarjen otrok, poln emocij in veselja, kar sem takoj ugotovila. Zahvaljujem se njemu in njegovim staršem, da so omogočili najino sodelovanje pri singlu. Zahvaljujem se tudi režiserju spota Petru Pašiću in njegovim sodelavcem, ki so mi izpolnili željo – od nekdaj sem si namreč želela mečevati," je priznala Severina, ki bi, sodeč po fotografijah, lahko v kakšnem akcijskem filmu nadomestila tudi največje hollywoodske zvezdnice. 

Besedilo: Anja Plesec Kontrec