Severino zapustil še en sodelavec, je za vse res kriv njen mož Igor Kojić

Severino zapustil še en sodelavec, je za vse res kriv njen mož Igor Kojić (foto: Promo foto) Promo foto
7. 11. 2019

Hrvaško glasbenico Severino Kojić je kot kaže zapustil še en sodelavec, tokrat je to stilist Petar Trbović s katerim je sodelovala dolgih 12 let.

Hrvaška glasbenica Severina Kojić je že pred časom prekinila dolgoletno poslovno sodelovanje s svojim menedžerjem Tomico Petrovićem, zdaj pa je kot kaže njeno ekipo zapustil tudi njen dolgoletni stilist Petar Trbović, s katerim sta bila poslovno povezana kar 12 let.

V nedavni izjavi za 24sata je Trbović potrdil, da ni več del njene ekipe in pojasnil, da se je tako odločil v času priprav na turnejo The Magic tour. "S Severino sem na obojestransko zadovoljstvo kot stilist sodeloval kar 12 let. V zadnjem času pa so poslovne odločitve začeli delati ljudje s katerimi nisem našel skupnega jezika. Do prekinitve sodelovanja je prišlo pri načrtovanju turneje The Magic tour, kjer bi moral skrbeti za kostumografijo, a sem se iz prej omenjenih razlogov odločil, da se umaknem. Veselim se novih projektov in sodelovanj, Severini pa želim veliko poslovnih uspehov in sreče v zasebnem življenju," je dejal Trbović.

Hrvaški mediji že dlje časa pišejo, da naj bi imel za takšne odločitve prste vmes tudi njen mož Igor Kojić, ki želi imeti glavno besedo pri številnih Severininih projektih, kar pa njeni dosedanji sodelavci težko sprejmejo, saj so bili do zdaj vajeni drugačnega načina dela.

Priporočamo